Roma Media Center/Belföld 2022.05.07.

41 éves korában, péntek hajnalban meghalt Berki Krisztián médiasztár. Megrázó információk derültek ki.

Sajtóinformációk szerint 9 éves kislánya, Natasa Zselyke talált rá édesapjára, akiről azt hitte, hogy csak alszik, így betakargatta őt. Natika azt hitte, hogy édesapja alszik, ezért betakargatta, szólogatta, de mindhiába.

Próbálta telefonon elérni mostohaanyját Mazsit, hogy segítséget kérjen, de nem érte el.

Végül a telefon híváslistájában lévő utolsó számot tárcsázta. Berki ismerőse vette fel, nekik tudta elmondani a rémült kislány, hogy valami baj van, mert nem tudja felébreszteni apját, ezután a barát hívott segítséget Berkihez.

Kábítószer-gyanús anyagot találtak Berki Krisztián halála után a helyszínen

Idegenkezűség gyanúja nem merült fel, a halálesetet közigazgatási eljárás keretében vizsgálják.

D. Tóth Norbert, a Budapesti Rendőrfőkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese Berki Krisztián IX. kerületi otthonánál újságíróknak azt mondta: helyszíni szemlét folytatnak, idegenkezűség gyanúja nem merült fel, a halálesetet közigazgatási eljárás keretében vizsgálják.
Arról pontos információt még senki sem közölt, hogy mi okozta Berki Krisztián halálát.

Azt a sajtóértesülést az MTI megkeresésére a BRFK megerősítette, hogy a helyszínen kábítószer-gyanús anyagot találtak és emiatt büntetőeljárást is indítottak.

Berki Krisztián édesanyja, Júlia is nyilatkozott a tragédia kapcsán

„Nem is tudom elhinni, hogy meghalt az egyetlen fiam… Mazsi hívott, hogy Krisztián szíve megállt. Nem fogom fel, úgy tudom nem volt beteg, nem volt semmi baja” – nyilatkozta.