Roma Media Center/Belföld 2022.05.19. 11:25

Az év elején kezdted el a TikTokozást. Miért érezted fontosnak, hogy pont a választások előtt legyél influenszer és regisztrálj a TikTokra?

Nagyon fontosnak éreztem, hogy valamilyen formában, de segítenem kell a Fidesznek és Orbán Viktornak, hogy megnyerjék ezt a választást. Mivel én suliba járok, így jóformán délután 4-ig vagy 5-ig bent vagyok ezért nem tudtam személyesen édesapámmal tartani a kampányokra és elmenni a cigányokhoz, hogy beszéljek velük.

Így maradt az online tér, de azért hétvégente én is részt vettem a megbeszéléseken.

Giorgio TikTok oldala eléréséhez kattints a képre

Pár hónapja kezdted még csak az közéleti életet, de már nagyon nagy a követőtáborod és a nézettséged, ez minek köszönhető?

Az emberek szeretnek szabadidejükbe Facebookozni, vagy TikTokozni ez annak köszönető, hogy nagyon sokan ezeken a platformokon informálódnak. Nagyon sokszor az ország aktuális híreit először az én TikTok csatornámról hallják az emberek. Rengeteg kommentet és hozzászólást kapok de nem olvasom őket csak egy-kettőt.

A TikTok lassan átveszi a Facebook, Instagram és a YouTube helyét, mert nagyon sok a rövid vicces videó ami tetszik az embereknek ezért használják többen a TikTok-ot.

Videóidban a baloldalt szoktad rendszeresen megszégyeníteni, míg a Jobb oldalt a Fideszt és Orbán Viktort hirdeted és támogatod. Miért?

Az év elején úgy voltam vele most vagy soha! Ha mi cigányok nem segítettünk volna akkor még az is elképzelhető, hogy baj lett volna! Nincs más út a magyar és a cigány embereknek csak a Fidesz és Orbán Viktor stratégiája!

Ez most bebizonyosodott, az emberek jól választottak! Nagyon örülök neki, hogy a videóim által megtudtam szólítani több száz ezer embert. A mi családunk mindig is Orbán Viktort és a Fideszt támogatta, soha nem volt ez máshogy, így ez nem volt kérdés, hogy kinek kell segítenünk!

Milyen bajra gondolsz és miért fogalmazol így mint egy politikus?

Nem vagyok politikus közgazdasági gimnáziumba járok, de nincs kizárva, hogy a későbbiekben politikával is fogok foglalkozni. Visszatérve, ha nem lettek volna megszólítva megfelelő és határozott módon a médián keresztül és természetesen a fórumok által a magyar és a cigány emberek akkor még az is elképzelhető lett volna, hogy a baloldal győz, de hála Istennek nem így lett! Annyi butaságot hordtak össze-vissza és mondtak az embereknek, hogy határozottan az ország elutasította a baloldali kommunista, ideológiai eszméket és azt mondták, hogy nekünk

Előre Kell Menni és Nem Hátra!

A médiának és a sajtónak óriási szerepe és hatalma van az egész világon! Minden percben tapasztalom, hogy ahogy kiteszek egy videót az oldalamra azonnal kapok több ezer lájkot és a követők száma is egyre jobban gyarapszik!

Meddig fogod a baloldalt megalázni a videóidban?

Valószínű mindig! Ez nem fog változni, most, hogy a Fidesz nyert. Fél percenként születnek új hírek Magyarországon és a világba, ezáltal nekem is új videókat kell szerkesztenem és közzé tennem.

Az influenszerkedést szakmádnak érzed?

Részben igen! Ez már hozzám nőtt nem tudnék nélküle létezni.

Az iskolai tanulmányodra, hogy tudsz így figyelni? Hisz ez sok idődet vesz el.

Szinte mindenből kitűnő vagyok, egyedül a matematika nem megy annyira, de behozom azt is. Délután mikor haza megyek tanulok kicsit de a leckéket legtöbbször a suliba gyorsan megcsinálom, így van időm foglalkozni a politikával és a hírekkel.

Felismernek az utcán?

Sokan ismernek és figyelnek mikor meglátnak ez jó érzés de nyomasztó is, hogy mindig téged figyelnek.

Mit tudsz a követőidről?

Sokat nem tudok róluk, vannak fiatalok és idősebbek, vegyes a felhozatal igazából.

Mit fogsz csinálni az érettségi után?

Most suli mellett tanulom az újságírást és az érettségi után a Corvinusra szeretnék menni közgazdasági vagy kommunikáció- és médiatudomány szakra.