ROMA MEDIA CENTER – AZ ÁLHÍREK ELLEN

Valós és Hiteles Híreket Szolgáltatunk


A Roma Szeretetszolgálat Alapítvány: www.romacharity.com képviseletében Ifj. Rostás-Farkas György elnök mint kiadó létrehozta Magyarországon a Roma Media Centert!
Kiemelt és elsődleges célunk, hogy átláthatóbbá tegyük Magyarországon az
újságírás működését, ezáltal elősegítve a tudatos médiafogyasztás térhódítását valamint az Álhírek- Fake News csökkentését illetve megszüntetését, amit ez elmúlt években nagyon sok baloldali hírportál alkalmaz Magyarország illetve a Kormány ellen!
Kiemelt célunk ennek a lejárató kampánynak a visszaszorítása!

Elsődleges feladatunk megfelelő és hiteles tájékoztatást nyújtani a sajtó hasábjain, beleértve az elektronikus médiát is.

Célunk, hogy a hazai újságírás legnemesebb hagyományaira építve hozzájáruljunk a hazai média színvonalának növeléséhez, illetve hogy a minőségi és professzionális újságírók mind az elektronikus, mind az írott sajtóban méltó helyen szerepeljenek.

Megkülönböztetett figyelmet fordítunk a hazai, határon túli, és nemzetközi roma és magyar nyelvű sajtóra valamint a határon túli magyarok szakmai, tudományos, kulturális és művészeti programjaira.

Erkölcsi és szakmai támogatást nyújtunk az azonos célokat megvalósító hírportálok és szervezetek számára.

Feladatuknak tekintjük, hogy a cigány kultúrát, művészetet és a közélet tevékenységét, példa értékű kiemelkedő munkásságú személyeket hitelesen bemutassuk, ezáltal az előítéleteket a rasszizmust és a hátrányos megkülönböztetést csökkenteni, valamint enyhíteni tudjuk.