Roma Media Center/Belföld 2022.05.05. 14:20

Az egyik alelnök élettársával erőszakoskodtak a Jobbikban. Jakab Péter pártelnök hetek óta próbálja eltussolni a megdöbbentő esetet – írta a borsonline.

Az áldozatot, egy 24 éves hölgyet jobbikos politikusok felcsalták és bezárták egy szobába, majd a tettes levetkőzött, és fizikai erőfölényét kihasználva próbálta őt megerőszakolni.

KIZÁRÓLAG AZ ILLETŐ HÖLGY LÉLEKJELENLÉTÉN MÚLOTT, HOGY EZ VÉGÜL NEM SIKERÜLT.

A kirobbant botránynak Jakab Péter pártelnök és elhíresült kabinetfőnöke, a „mamuszos” Molnár Enikő is tanúja volt, annak minden részletéről tudomást szereztek.

Eltussolás

A kínos bűncselekményt hosszú hetek óta próbálja eltussolni a Jakab-féle vezetés, bár az erőszakot elszenvedő hölgy beadvánnyal fordult a Jobbik etikai bizottságához, az ügy kivizsgálását, a tettes megbüntetését követelve. Miután nem történt semmi, az áldozat az ügyben később hivatalos feljelentést is tett. A Borsonline úgy tudja, hogy az ügyben máris megkezdődött a nyomozás.

AZ ELKÉPESZTŐ ESETRE MÉG TAVALY DECEMBERBEN, EGY VIDÉKI JOBBIKOS RENDEZVÉNYEN KERÜLT SOR, AHOVA KIZÁRÓLAG VEZETŐ POLITIKUSOK KAPTAK MEGHÍVÁST. OTT VOLT JAKAB PÉTER PÁRTELNÖK ÉS A KABINETFŐNÖKE IS, MÁS PÁRTVEZETŐK TÁRSASÁGÁBAN.

Az áldozat szerint utólag gyanúra adott okot, hogy az élettársát, Szilágyi Györgyöt, a Jobbik egyik alelnökét külön kérése ellenére sem hívták meg a vidéki rendezvényre.

Még testőrt is állítottak az ajtó elé

A 24 éves hölgy választókerületi szervezőként dolgozott a Jobbiknak. Ahogy több hivatalos beadványban, aláírásával is megerősítve rögzítette, gyanútlanul ment el abba a vendégházba a Szabolcs-Szatmár megyei Ököritófülpösön, ahol a bűncselekmény történt.

Nyitókép: Magyar Nemzet