Roma Media Center/Belföld 2022.05.17

Hadházy Ákos nap, mint nap, sőt percről percre minden áron szeretné bizonyítani, főnökeinek, hogy ő az igazi és megfelelő lúzer spionfióka a baloldalon.

Megfelelési vágya már akkora szintre duzzadt, hogy előbb utóbb skizofrénia jeleit fogja produkálni.

Természetesen ezt nem kívánjuk neki de facebook bejegyzései erről tesznek tanúságot!

Hadházy titkosügynökként mások életével van elfoglalva ahelyett, hogy bejárna dolgozni a parlamentbe, tisztességes magyar állampolgárhoz méltón és folytatná a tőle megszokott alpári, primitív stílust amit csak a baloldal tud művelni!

Bár mi nagyon bízunk benne, hogy az ilyen esetek már nem történhetnek meg többet az országgyűlésben és Kövér László házelnök úr, ahogy Jakab Péter parizerkirálynak is adott már útmutatást a tisztelet megtanulásához, önnek is fog adni megfelelő irányelveket ha nem tartja be a házszabályt csak, hogy tudja hol a helye!

Ehelyett azzal tölti szabadidejét, hogy felderítse ki, mikor, hol és kivel találkozott, ebédelt vagy éppen vacsorázott.

Ki milyen ruhát visel, hol vette és mennyibe kerülhetett.

Tudja Hadházy úr ezt, hogy hívták régen? Közveszélyes munkakerülés!

Mai facebook bejegyzésében újra hergelte a magyar embereket! Oldalán arról írt, pontosabban találgatott, hogy Mészáros Lőrinc felesége Várkonyi Andrea milyen értékű órát hordhat. Mivel ön ezt pontosan nem tudja, ezért megpróbálta felnagyítani hátha meglátja márkajelzését.

Maga egy nagyon szánalmas és végtelenül buta ember, aki végső elkeseredettségében nem tud már mibe, kibe és hogyan belekötni, ezért karöltve a 444.hu spionjaival együtt próbálják lejáratni a dolgozni járó tisztességes magyar embereket, köztük vállalkozókat, és üzletembereket, egyaránt.

Hadházy úr! Elmondjuk önnek mert biztosan nem tudja!

Mészáros Lőrinc, a Mészáros Csoport vezetője, a legtöbbet adakozó személy volt Magyarországon a tavalyi évben.

Magánadományai 2021-ben meghaladták az 1,4 milliárd forintot, az elmúlt öt évben az 5,1 milliárd forintot.

Képviselő úr! Borítékoljuk önnek alakul az a skizofrénia!

Tanácsoljuk járjon rendszeresen és tisztességesen dolgozni és a több tíz millió forintos fizetéséből adakozzon ön is a Roma Szeretetszolgálatnak vagy bármelyik más hazai segélyszervezet javára!

Nyitókép: magyarnemzet.hu