Roma Media Center Belföld 2022.06.20. 22:00

Az úr megszólítás az nagyon messze áll tőled, ezért természetedből fakadóan nem foglak soha úrnak szólítani!

Remélem megérted, csak ezért a tegeződés nehogy félreértsd!

Nem olyan rég az ATV Start című műsor vendége voltál. A dadogásodból sokat nem értettem, de azért volt amit meghallottam.

A miheztartás érdekében, hogy tudd én téged nagyon szánalmasnak és végtelenül buta, egyben tudatlan embernek tartalak a Mi Hazánk Mozgalom tagjaival együtt.

Degradáló mondataiddal nem csak az országban élő, de az össztársadalmi európai cigányokat szándékosan újra megaláztad, ahogy ez tőled már megszokott.

Stílusod egyedi ami egyben védjegyed is, kérlek tartsd meg magadnak mindörökre, mert csak ezáltal tudunk téged azonosítani!

Számomra, mint cigány értelmiségi roma vezetőnek ez a primitív, antiszemita és rasszista stílus felháborító, amiért azonnali és nyilvános bocsánatkérésre szólítanálak fel, mint Novák Előd társadat januárban de úgy vagyok vele, hogy még a kiskutya sem szorul a te bocsánatkérésedre mert soha nem voltál senki és soha nem leszel senki!

Már nagyon unalmas, hogy évek óta tudatosan bűnözőknek általánosítod a legnagyobb hazai kisebbséget a cigányságot, és minden áron szibériai munkatáborba küldenél bennünket. A te célod az, hogy egymással szembe állítsd a romákat és a magyar embereket, ebből kifolyólag folyamatosan feszültségeket generálj.

Ez neked soha nem fog bejönni, ezt már most borítékolom neked!

Unalmas a lemezed valami újat szeretnénk tőled már hallani, mondjuk azt, hogy hány friss cigány diplomás lett az elmúlt 1 évben itthon vagy azt, hogy a Fidesz-KDNP kormánynak köszönhetően milyen beruházások születtek ahol cigányok és magyarok együtt dolgoznak a hátrányos helyzetű településeken.

A Jobbikos Varga Ferencre visszatérve, amit mondtam és írtam azt természetesen vállalom, mivel megszégyenítette a Lovári cigány nyelvet helytelen beszédével, mert nem tud cigányul beszélni. Aki nem tud úszni ne másszon fára!

Mondom még egyszer a gyengébbek kedvéért, hogy megértsd!

A legnagyobb hazai kisebbség a cigányság a magyar nemzet szerves része és államalkotó tényezője, lásd csak az április 3-i választást. Látod újra megcsináltuk mi cigányok és a Fideszt újra kormányra juttattuk.

Azt mondtad, hogy új nemzetet építünk. Nekem nem áll szándékomban új nemzetet építeni ez csak a te nagyon pici agyad szüleménye. Államot az államban nem lehet létrehozni demokráciában élünk te ” Géniusz”

Én a magyarországi cigányok és a hátrányos helyzetű magyar emberek érdekeit képviselem, nekünk cigányoknak is természetesen megdobban a szívünk amikor meghalljuk a magyar himnuszt, hisz ide születtünk, itt élünk ide tartozunk magyarok és cigányok vagyunk.

Péli Tamás festőművész mondta, de magam is ezt vallom:

Kettős identitásom van, kettős aranypántot hordok. A cigányságomat és a magyarságomat.

Én mindkettőt meg akarom őrizni és egyikről sem vagyok hajlandó lemondani!

A Roma Szeretetszolgálat elnökeként az esélyegyenlőség, a felzárkóztatás a projektmenedzsment, nemzetközi kapcsolatok kiépítése, gazdaságvédelmi és beruházási programok hazai megvalósítása, az edukáció innovatív fejlesztése, a tehetséggondozás és természetesen a hátrányos helyzetű társadalmi csoportok megsegítése és integrációja az elsődleges célom!

De természetesen az igazsághoz hozzá tartozik, hogy valóban építem a cigányokkal közösen a Fidesz-KDNP pártot, hogy 2026-ban is újra mi nyerjünk.

Ez valószínű nagyon fáj neked, de ez ellen ti soha nem fogtok tudni tenni semmit!

Ezt fogadd el tőlem.

Kerepesre visszakanyarodva aki bűnt követ el annak bűnhődnie kell, függetlenül attól, hogy milyen származású.

Mi cigányok soha nem uszítottunk senkit a magyarság ellen, itt élünk több száz éve a közös hazánkban, nagyon sokszor kirekesztve, lenézve és megalázva, de azért mindig becsületesen ott voltunk a végváraknál, kiálltunk és védtük a hazánkat, részt vettünk a forradalomban a magyarokkal együtt és soha nem fordultunk a hazánk és a magyar nép ellen!

Toroczkai Laci! Te egy menthetetlenül beteg ember vagy!

Ifj. Rostás-Farkas György

újságíró, Roma Szeretetszolgálat elnöke,

Roma Media Center alapító tulajdonosa, főszerkesztő